Du er landet på Håndledsstøtte.dk, det helt rigtige sted at finde Sandberg håndledsstøtte. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Sandberg håndledsstøtte tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Sandberg Gel wrist rest for keyboard – Håndledsstøtte – Sort

  • Mærke: Sandberg
  • Farve: Sort

Sidste produkt på vores liste er Sandberg Gel wrist rest for keyboard – Håndledsstøtte – Sort som vi har fundet til 120,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Hvis du bruger tastaturet meget, bør du forebygge skader med en håndledsstøtte.
Håndledsstøtten fra Sandberg er bygget over ægte silicone gel, som former sig efter håndleddene uden at give for meget efter.
Produktets mål: Højde: 2,2 cm Bredde: 46 cm D…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Sandberg Håndledsstøtte på listen er Sandberg Gel wrist rest for keyboard – Håndledsstøtte – Sort fra Proshop.dk med en pris på 120.00. Billigste udvalgte Håndledsstøtte er Sandberg Gel wrist rest for keyboard – Håndledsstøtte – Sort som du kan købe for 120.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Sandberg Håndledsstøtte data og priser er hentet fra 1 butikker (Proshop.dk). Alle Sandberg Håndledsstøtte tilbud er opdateret i dag 06-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Håndledsstøtte guides:

Fandt du ikke det rigtige Håndledsstøtte blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Håndledsstøtte: